När relationen är det viktigaste!

Vi är specialister på råvaror och livsmedel. Det är grunden i vårt erbjudande. Men som kund till oss kommer du att märka att vi vill mer. Genom snabba leveranser, personlig service och inställningen att ”ingenting är omöjligt” vill vi vara en hjälpsam och tillgänglig partner som underlättar vardagen för din restaurang.

Mycket enklare, lite personligare.

På SKG är vi stolta över vårt stora utbud av högkvalitativa produkter och råvaror. Men inte bara det. När du arbetar med oss kommer du snart märka att vi är lite annorlunda än många andra restauranggrossister. Vi är lite enklare att arbeta med. Lite flexiblare. Med kontor i Lidköping, Kalmar, Uddevalla, Halmstad, Jönköping, Stockholm och Göteborg finns vi där för att göra din vardag som restaurangägare lite enklare. Välkommen till SKG!

Ett mångårigt samarbete som borgar för framgång

SKG bildas genom en sammanslagning av Storköksgrossen i Stockholm, Skaragross i Lidköping, City Food i Uddevalla, Mini Gross i Göteborg, Matexpressen i Kalmar och Hallands Food i Halmstad.

-Vi är väldigt glada över det här – nu kan vi erbjuda vårt breda sortiment och våra konkurrenskraftiga priser till fler restauranger. Med sammanslagningen får vi dessutom ännu större inköpsvolymer. Det kommer våra kunder märka!

Ali Koca, VD Storköksgrossisten